Begeleiding | Coaching

Als Kindercoach bied ik 2 trajecten; een Begeleidingstraject of een Coachingstraject

Begeleiding

Een begeleidingstraject bestaat als eerste uit een kennismakingsgesprek om te voelen of we samen een klik hebben. Besluiten we samen te gaan werken dan vraag ik je een uitgebreid intakeformulier in te vullen welke we bespreken tijdens ons intakegesprek. We formuleren tijdens dit intakegesprek de specifieke leerdoelen en spreken af hoelang ik jouw kind ga begeleiden.

Leerdoelen kunnen bijvoorbeeld zijn het maken van een gerichte dagindeling door gebruik te maken van picto’s, sporten om o.a. motoriek te verbeteren, boodschappen doen met als doel leren betalen, huiswerk maken volgens een (vaste) planning, ondersteuning in hóe je afspraken nakomt die in je agenda staan. Doel van begeleiding kan ook zijn het maken van een signaleringsplan bij overprikkeling om zo inzicht te krijgen wat er binnen welke fase van overprikkeling precies gebeurt en hoe je emoties kunt reguleren.

Mijn uurtarief voor een begeleidingstraject bepaal ik graag samen met jou. Dit is een traject dat ik voor langere tijd met jou aanga waardoor mijn uurtarief niet hetzelfde is als bij een coachingstraject.

Coaching

In een coachingstraject zijn er 1 of 2 specifieke hulpvragen waarbij resultaat in een aantal weken gerealiseerd dient te zijn. Dit traject duurt ongeveer 7 weken en bestaat als eerste ook uit een kennismakingsgesprek waarin we jouw hulpvraag bespreken. Hebben we samen een klik dan vraag ik je een uitgebreid intakeformulier in te vullen welke we bespreken tijdens ons intakegesprek. We formuleren tijdens dit intakegesprek het/deze specifieke leerdoel(en) en spreken af hoelang we nodig denken te hebben voor dit coachingstraject.

Kosten:

Doel Tijd Kosten
Kennismaking Gratis
Intake € 32,50
Week 1 Coach sessie 90 min € 49,50
Week 2 Coach sessie 90 min € 49,50
Week 3 Evaluatie 60 min € 37,50
Week 4 Coach sessie 90 min € 49,50
Week 5 Coach sessie 90 min € 49,50
Week 6 Coach sessie 90 min € 49,50
Week 7 Coach Sessie&Afronding 90 min € 49,50

Hoe werkt het met de betaling?

Mogelijkheden voor het betalen van mijn diensten:

  • PGB (Persoonsgebonden budget): je ontvangt mijn factuur welke je indient bij jouw zorgkantoor waarbij zij zorgen voor de betaling
  • Particulier: ook als particulier kun je mij inhuren. Je ontvangt mijn factuur welke je zelf overmaakt naar mijn rekening
  • Zorgverzekeraars vergoeden mijn factuur niet